Lotte Lindahl Andreasen åbnede for to år siden egen advokatpraksis i Sorø, og det er gået over al forventning. Den travle advokat har fundet tid til at medvirke i Dit Sorøs interviewserie om påsketraditioner.

Lotte Lindahl Andreasen
Lotte Lindahl Andreasen

Hvad betyder påsken for dig?

For mig har påsken ingen særlig religiøs betydning. Alligevel er påsken betydningsfuld for mig, fordi den er et definitivt farvel til vinteren og en glæde over foråret. Det er fantastisk at sidde i påsken og kunne glæde sig over, at man både har et forår og en lang sommer foran sig.

Pynter du kontoret op til påske?

Jeg kan godt have en enkelt forårs- eller påskeblomst på kontoret, men pynter ellers ikke op. Jeg er ikke så pjattet med påskeliljer men elsker de andre forårsbebudere som vintergæk, tulipaner og krokus.

Plejer du at sende eller modtage et gækkebrev?

Sammen med ungerne plejer vi at sende gækkebreve til bedsteforældrene, som pludselige bliver meget dårlige til både at gætte prikker og stave til vild begejstring for børnene, som indkasserer chokolade på den konto.

Hvem laver byens bedste påskeæg?

Jeg er ikke vild med fyldt chokolade, så jeg køber og modtager ikke så mange påskeæg. Skal jeg endelig forkæles med påskeæg, må det gerne være fra Emils Chokolade, som har et bredt udvalg. Egentlig ville jeg hellere have et alternativt påskeæg fra enten ea unique, Butler Vin eller Skjold Burne.

Hvad er der på påskemenuen i år?

Mit påskebord består hovedsageligt af fisk. Jeg elsker at hente frisk fisk hos fiskemanden, når vi er i sommerhus og dækker op til påskefrokost. Fisken bliver fulgt af snaps – mest forskellige hjemmelavede snapse, som min mor forsyner mig med. De bedste påskefrokoster indtages med familie eller gode venner og kan sagtens fortsætte til ud på natten med spil, snak og godt selskab.

krokus

 

 

Læs vores påskeinterview med Lone Rasmussen fra Acasia Blomster.