Et godt samarbejde mellem murerfirmaet A. Holst ApS fra Høng og Kopp Sorø A/S har ført med sig, at Kopp Sorø A/S pr. 3. maj 2021 har overtaget alle aktiviteter i murermester Allan Holst’ virksomhed.

Såvel Allan Holst, som hans 4 murersvende og aktiviteterne i A. Holst forsætter uændret – nu blot som en del af Kopp Sorø. Således kan såvel kunder, som samarbejdspartnere, stadig forvente den samme gode service og kundekontakt som A. Holst ApS er kendt for.

”Der er mange spændende opgaver i Kopp Sorø og da Lars Mouritsen spurgte om jeg og mine medarbejdere ville være en del af Kopp Sorø, så var det ikke en svær beslutning,” siger Allan Holst.

”Samtidig kan jeg og mine medarbejdere nu koncentrerer os om vores mureraktiviteter og kan overlade det efterhånden krævende administrative arbejde, såsom bogholderi m.v. i gode hænder. Endvidere bliver vi en del af en stærk og veldrevet virksomhed.”

Lars Mouritsen glæder sig over at A. Holst ApS bliver en del af Kopp Sorø og byder de nye medarbejdere velkommen. ”Vi vil gøre vores yderste for at videreføre den gode service og tætte kundekontakt som kunderne i A. Holst ApS kender,” fortæller Lars Mouritsen. ”Med aftalen styrker vi samtidig vores mureraktiviteter i Kopp Sorø”.

Kopp Sorø A/S er en sjællandsk byggevirksomhed med afdelinger i Sorø, Slagelse og Kalundborg.

Kopp Sorø A/S har egne kompetencer indenfor tømrer-, snedker-, maler-, murer- og brolæggerfagene og løser såvel fagligt krævende og komplicerede byggeopgaver og entrepriser, som mindre opgaver.

Kundegruppe spænder vidt fra privatpersoner til erhverv, herregårde, landbrug, boligselskaber og offentlige institutioner. De tilbyder endvidere en række samlede pakkeløsninger bl.a. ejendomsservice til boligselskaber, forsikringskunder, kædebutikker og skoler, samt restaureringspakker til arbejdet med fredede bygninger. Kopp Sorø har 140 medarbejdere og en omsætning på 150 mio. kr.

 

Allan og Lars. Pressefoto.