For nyligt indtog Jobcenter Sorø en fjerdeplads i en landsdækkende opgørelse af landets bedste jobcentre. Det oplyser Sorø Kommune i et brev til lokale virksomheder:

Resultatet vidner om, at Sorø Kommunes indsats overfor ledige borgere virker. Men jobcentret har stadig ledige kandidater – og en af dem kunne være netop den medarbejder, din virksomhed står og mangler.

Hvad kan jobcentret gøre for din virksomhed?
Jobcenter Sorø arbejder for at understøtte de lokale virksomheders behov for arbejdskraft, og sammen med virksomhederne at skabe optimale vækstbetingelser – både nu og i fremtiden. Kvalificeret arbejdskraft er en af grundstenene for et driftigt erhvervsliv. Jobcentret har direkte kontakt til den ledige arbejdsstyrke, og i jobcenteret samarbejder vi tværkommunalt med andre jobcentre og med Work in Denmark, hvis de kompetencer en virksomhed efterspørger, ikke kan findes blandt de ledige her i kommunen.

Jobcentret arbejder ambitiøst med din virksomheds specifikke behov for arbejdskraft, uanset om I søger en fleksjobber, som kan arbejde få timer om ugen, en fuldtidsansat eller noget helt tredje. Rekrutteringsstrategien vil blive skræddersyet til din virksomhed, uanset om det omfatter udsøgning af kandidater eller en decideret jobannonce.

Udover ordinært arbejde kan jobcentret vejlede om mulighederne i forhold til virksomhedspraktik, løntilskud, voksenlærling eller jobrotation. Man kan også få hjælp til sygemeldte medarbejdere.

Kontakt med jobcentret
For at kunne servicere din virksomhed bedst muligt vil Jobcentret gerne besøge jer til en uforpligtende snak om, hvordan I kan bruge Jobcentret. Jobcentret ringer derfor i den nærmeste fremtid til en række virksomheder i Sorø Kommune, hvor I kan blive én af dem.

I er også velkomne til at kontakte jobcentrets virksomhedsteam direkte på telefon 57 87 69 50 eller virksomhedsservice@soroe.dk for en nærmere dialog.