2. november kl. 13-17
Vesth Husets første søndags-arrangement i november måned byder på et gensyn med Løven, Kim og Hulken. De tre humørfyldte fåborgensere har tidligere skabt forrygende stemning ved besøg i Vesth Huset, og der vil nu igen være mulighed for at synge med på de danske viser og skotsk-irske sange, der er nogle af gruppens specialiteter, samt at få sig et godt grin.

7. november kl. 20
Der er rock for alle pengene, når kopibandet AC/DC Jam sætter strøm til bas og guitar og med Lasse Pehrsons high-pitched vokal giver deres versioner af AC/DC’s materiale fra især 1975 til 1980. Det sker på Kulturcafé Ludvig. De fire garvede musikere i bandet har spillet sammen siden 1990 og beskrives som det lydmæssigt mest autentiske AC/DC kopiband herhjemme med en smittende spilleglæde ud over det sædvanlige. Lyt selv med på en live-optagelse på Spotify: AC/DC JAM – Live – Gothenburg. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

9. november kl. 13-17
Vesth Huset åbner dørene for et søndagsarrangement med John Mogensens folkekære musik. Den bliver fremført af Baagerne – Jan Baage lægger stemme til de kendte tekster om fut i fejemøjet og Dybbøl Mølle, der maler helt ad h… til, og hans veloplagte kvartet står for musikken. Numrene bindes sammen med historier om John Mogensens liv og musik.

16. november kl. 13-17
Erik Grip, en af Danmarks allerbedste troubadourer, besøger denne søndag Vesth Huset med sit store og velkendte repertoire af viser og musik. Erik Grip er kendt for både at fortolke ældre tekster som Grundtvigs ”Velkommen i den grønne lund” og yngre tekster som Ulf Lundells ”Åbent landskab”. Begge typer af fortolkninger akkompagneres af det guitarspil, der er en bærende del af Erik Grips univers.

21. november kl. 20
Denne fredag er det Søs Fenger, der gæster Kulturcafé Ludvig sammen med to udvalgte musikere, Frederik Damsgård på kontrabas og Jonas Krag på diverse strengeinstrumenter. Det bliver en aften med tæt samspil mellem sangerinden, musikken og publikum – et nyt koncept med mere nærhed, som Søs Fenger afprøver på mindre scener i år. Om de nye koncerter og samarbejdet med musikerne, som hun har turneret med i 10-12 år, siger Søs Fenger: ”De to kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere.” Billetter til det tætte samspil købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

22. november kl. 20
I Lynge Forsamlingshus er der i aften julemad på menuen – flæskesteg og ris à la mande – og derefter dans fra kl. 20 til midnat, hvor musikken leveres af Peter Smed Andersen med band. PSA band spiller country- og rockmusik: Credence Clearwater Revival, Elvis Presley, Johnny Cash og Hank Williams blandt andre – og blander med dansk rock og pop af Kim Larsen, Henning Stærk og Shubidua. Dørene åbner kl. 18, og spisningen begynder kl. 18.30 – for arrangementet står Country Klubben Kaktus.

28. november kl. 19
Der er irsk musik på programmet på Kulturcafé Ludvig i aften. Under overskriften ”Blandt venner” kan man nyde en varm, keltisk julekoncert med en blanding af traditionelle og nye julesange fra Irland samt England og Skandinavien. Det er Jane & Shane på violin og guitar, kendt for deres karismatiske og medrivende spil, der spiller sammen med violinisten John Sheahan. Sheahan var i mange år en del af den kendte gruppe ”The Dubliners”. I sammenhæng med det musikalske tema omdannes kulturcaféen til en irsk pub, og der serveres irsk stuvning med tilhørende irske øl som Kilkenny og Guinness. Billetter købes på billetnet.dk – dørene åbner kl. 18.