Et centralt aspekt af det overordnede helbred er at opretholde sundheden og sammensætningen af ​​muskelmasse, en opgave der bliver mere udfordrende med alderen. Desværre kommer mange til kort i deres proteinindtag, hvilket bidrager til problemer som for tidlig aldring, svækkede muskler, nedsat mobilitet, lavt energiforbrug og mange andre potentielle sundhedsrisici.

LiveGood’s Whey Protein Isolate er komplet protein af højeste kvalitet på markedet. Det betyder, at du ikke kun får hele 20 gram af det mest avancerede, rene, sunde protein, du får også en fuld portion af alle 9 essentielle aminosyrer. PLUS, de har tilføjet råmælk og fordøjelsesenzymer for at maksimere optagelsen af ​​alle næringsstofferne, samtidig med at de sikrer optimal tarmsundhed og understøtter dit immunsystem! Og den lækre chokoladesmag lavet med økologisk kakao kan blandes med vand eller blandes med din yndlingssmoothie, som et sundt supplement til din kost når som helst på dagen!

Denne gang Valle protein isolat – med råmælk. 

100 % græsfodret, græsfodret

Ikke-GMO

Glutenfri, Sojafri, Sukkerfri

Alle naturlige ingredienser

Fremskaffet 100 % fra US Sustainable Farms

Prisen er helt i bund. Medlemspris $29.95   Udsalgspris $37,50.

Der kommer flere produkter løbende. Derfor har Livsnydershoppen i Stenlille, lavet en ny Facebookgruppe: “Vægtregulering med LiveGood“. Du er også hjertelig velkommen i gruppen.

“Producenten har lavet og solgt et tilsvarende produkt med kæmpe succes. Men han blev træt af at prisen skulle være så høj, fordi det var MLM og stoppede selvom han tjente masser af penge. Nu prøver han igen med en medlemsklub og et lignende produkt, dog lidt forbedret. Der går priserne på produktet ikke til bonusser og lignende, men kommer udelukkende fra medlemsprisen,” fortæller Allison Nielsen, Livsnydershoppen.  

Hvis du vil se, hvilke fordele du kan få ved at være medlem eller affiliate i medlemsklubben fra LiveGood, tager du en gratis tur ved at følge linket her: https://www.livegood.com/Livsnyder369