Bibliotekerne afholder løbende en række åbne gratis arrangementer tirsdag formiddag, kaldet “Tirsdagstræf”. Tirsdag 23/11 kl. 10 er dagens tema “Senior-motion”. Her kan du blive klædt godt på med den nyeste viden og inspiration til at få mere bevægelse ind i hverdagen som senior.

Denne tirsdag kan du møde Sorø Kommunes idrætskonsulent Kristian Pugerup, fysioterapeut Sanne Hansen fra Sorø Sundhedscenter og Bente Riis fra DGI.

De vil fortælle om, hvilke muligheder der er for at være aktiv som senior – både på egen hånd og i de lokale foreninger og fællesskaber. Du vil også få en folder med en samlet oversigt over de mange forskellige motions- og aktivitetstilbud, der er i kommunen for seniorer. Der vil også være inspiration til bl.a. gode gå- og cykelture – samt små fif til at holde motivationen oppe.

Du vil også kunne høre om, hvad det er godt at være opmærksom på, når du som senior vil i gang med træning og mere motion. Og så kan du få information om, hvilke tilbud der er via Sundhedscentret for at få hjælp til at komme godt i gang. Derudover vil der også være mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måtte have om sundhed, motion og træning generelt.

Der vil som altid være kaffe på kanden og lidt sødt til ganen. Tirsdagstræffet kræver ingen tilmelding, så du kan blot møde op.

Du kan læse mere om Tirsdagstræf og øvrige arrangementer på bibliotekerne: https://www.soroebib.dk/arrangementer 

Sorø Kommune samarbejder med DGI om Sammen om mere bevægelse – med fokus på bl.a. aktive seniorer.

Foto: ABW