Artiklen er sponseret

At lave gør-det-selv projekter i haven kan være en fantastisk måde at forbedre dine udendørs omgivelser og skabe et personligt præg på din ejendom. Skal du i gang med et større projekt, er der forskellige finansieringsmuligheder til rådighed, herunder online hurtiglån, der kan hjælpe dig med at finansiere dine haveprojekter og gøre dine drømme til virkelighed.

Projekter i haven, der skaber en hyggelig stemning

Når det kommer til gør-det-selv projekter i haven, er mulighederne næsten ubegrænsede. Du kan overveje alt fra at anlægge en terrasse eller terrasseområde, til at bygge en pergola eller pavillon. Et område hvor man kan sidde og bruge tid med familie og venner kan være med til at skabe gode sommerminder. 

Du behøver dog ikke at gå i gang med store projekter, for at skabe en hyggelig stemning udenfor. Mindre projekter, såsom at lyse din have op med installation af havebelysning, kan gøre, at man også kan nyde haven, når mørket falder på. Med hyggelige elementer i haven, får du lyst til at bruge meget mere af din tid udenfor. 

Gro din egen mad med en køkkenhave

Haven er ikke kun er perfekt sted til sommerhygge udenfor, men man kan også gro sine egne grøntsager, bær og krydderurter. Det er også blevet populært at skabe en køkkenhave eller højbede. Hvis du er interesseret i at dyrke dine egne friske grøntsager og krydderurter, kan oprettelsen af en køkkenhave eller højbede være den perfekte løsning. Du kan opbygge højbede med træ eller sten og organisere dem efter dine behov og præferencer. 

Et orangeri eller drivhus kan med fordel bygges, hvis man ønsker at gro grøntsager, som ikke egner sig ude i den danske natur. Havearbejde kan tilmed være en afstressende aktivitet, som samtidig er utrolig tilfredsstillende, når man får lov til at plukke det første hjemmegroede bær eller grave de nye kartofler op. 

Sammenlign lån for bedste finansiering

Når du har identificeret det ønskede haveprojekt, kan det være nødvendigt at søge ekstern finansiering for at realisere det – især hvis du ønsker at gå i gang med et større haveprojekt. 

Du kan anvende online platforme, der gør det nemt at finde og sammenligne de bedste lånemuligheder uden at skulle involvere en bankrådgiver eller have specielt meget forstand på lån og økonomi. 

Online platforme samarbejder med en bred vifte af banker, så du kan få et omfattende overblik over lånemarkedet og indhente tilbud, så du kan finde den laveste rente. Ved at sammenligne tilbud fra forskellige långivere, kan du sikre sig den bedste pris og spare penge på dine lån. 

En pergola er perfekt til at give karakter til en nyanlagt have, indtil træer og buske vokser sig store. Foto: ABW

Sider2022