Klassefesten er en serie med tre film, hvor vi følger tre voksne mænd, der lever livet som det forventes, nemlig ved at have kone, børn og arbejde. Andreas, Niels og Thomas, som de tre gymnasiekammerater hedder, vil rigtig gerne have livet, som gamle mænd uden gang i, lavet om. De tre mænd er der spas og ballade i, både i Klassefesten 1, 2 og 3.

Victoria Teatret har sponsoreret billetter, så vi havde chancen for at kunne opleve og nyde den glæde man får af at se Klassefesten 3. Filmen var rigtig sjov ligesom de andre to film. Man havde måske forventet en typisk 3’er, der jo aldrig er lige så god som de første film, men det synes jeg bestemt ikke var tilfældet. Tværtimod var der endnu flere sjove scener og akavede misforståelser, der fik én til at grine som en gal. Udover det kunne man også mærke at filmen var ny, og der blev benyttet moderne rekvisitter i filmen f.eks. mobilepay, den nyeste popmusik, populære kendisser og meget, meget mere.

I kan selvfølgelig også tage et smut i Victoria Teatret og se Klassefesten 3 og få en masse gode grin med på vejen. Filmen vises til og med den 19. oktober. Bestil billetter.

Tak til Victoria Teatret!

/Rose, praktikant på Dit Sorø i uge 41

Roses anmeldelse Victoria Teatret

Roses anmeldelse Victoria Teatret

Roses anmeldelse Victoria Teatret Roses anmeldelse Victoria Teatret Roses anmeldelse Victoria Teatret