Den 27. marts 2024 – kl. 19:00 – kan man i Sorø Klosterkirke opleve en koncert med Yoko Ono, klaver og Steve Dummer, klarinet. 

Yoko Ono fik sin grundlæggende uddannelse i Japan, hvor hun efter sin debutkoncert i et japansk musikmagasin blev kaldt årets bedste japanske pianist. I 1981 flyttede hun til London og blev optaget på the Royal Academy of Music. Hun har vundet mange priser og har i årenes løb turneret i mange lande jorden rundt som solist og kammermusiker og har spillet med symfoniorkestre i en række lande. Foruden at have en travl karriere som koncertmusiker, virker hun som underviser, herunder på the Royal College of Music.

Steve Dummer blev uddannet som klarinettist på the Guildhall School of Music and Drama i London og har derefter uddannet sig som dirigent på the Royal College of Music og Dartington Summer School. Han virker som dirigent for the Horsham Symphony Orchestra og Worthing Philharmonic Orchestra. Han er musikdirektør for Kidenza, Stane Street Sinfonietta, som han selv har grundlagt, og for Talkestra, som han ligeledes selv har grundlagt. Han er dirigent for the Reza Community Orchestra, musikdirektør for CoMA Sussex og lærer og dirigent ved Dartington International Summer School. Han er tillige komponist.

De to musikere har spillet sammen i en årrække.

Fri entré for børn og unge under 18 år.

Entré: 150 kr. Dørene åbnes kl. 18.30, hvor der vil være salg af resterende billetter på MobilePay og kontant.

Se hele programmet hos Sorø Internationale Musikfestival og bestil billetter her

Pressefoto