Klassisk i Sorø – Sorø Internationale Musikfestival 2019 slår dørene op til sommersæsonen allerede 3. juli og byder hver onsdag på en klassisk koncert af høj kvalitet:

Vi åbner med en cellokoncert på søen med Christina Meiβner, der spiller på Sorø Bådfart. Onsdagen efter vil toner af Brahms og festlige franske sange lyde fra barytonen Jakob Vad og pianisten Thomas Darelius i Sorø Akademis Festsal. Sorø Kunstmuseum danner rammen om Copenhagen Marimba Duo og samarbejdet mellem Sorø Jazzfestival og Klassisk i Sorø vil blive hørt når Opus Zoo blæser på Vesthhuset.

Onsdagen efter rykker vi til Tersløse Kirke, hvor vokalgruppen Heinavanker, som gentagne gange har besøgt vores festival, synger. Børnene skal ikke snydes og Musikgruppen GIOIA laver koncert i Sorø Bibliotek for vores yngre publikum. VI har også strenge på spil på Sorø bibliotek når Den Danske Guitarkvartet kommer og nye operatoner til prædebutkoncert med sopranen Louise Pape i de smukke og stemningsfulde rammer i Holbergs stuer på Tersløsegaard. Det hele rundes af med finalekoncert søndag den 25. august i Sorø Borgerskoles Multisal med musik af bla. Brahms og Schumann, hvor Chorus Soranus synger.

Køb billetter nu
Billetsalg foregår primært via Ticketmaster. Her kan man hjemmefra gå ind på www.ticketmaster.dk og købe billet, som printes ud/forevises ved indgangen.

Derudover er det muligt at købe billet i forvejen på Sorø Bibliotek eller kontant/mobilepay ved indgangen fra 1 time før.

Billetpriserne varierer lidt fra koncert til koncert, se programmet for de enkelte koncerter.

Børn/unge under 18 har gratis adgang til alle koncerter – undtagen koncerten på Sorø Bådfart.

Støt Sorø Internationale Musikfestival
Du kan blive støttemedlem af Sorø Internationale Musikfestival ved at indbetale 100,- kr. på dette kontonummer: Reg.nr.: 1551 konto: 0103195. Send en mail klassisk.soroe@gmail.com med oplysning om navn og adresse.

Heinavanker. Foto: Klassisk i Sorø