Kiropraktorerne i Sorø har adresse på Storgade 12, 4180 Sorø. Klinikken tilbyder de gængse behandlinger indenfor faget kiropraktik. Der arbejdes med muskler, led og selve skelettet for at forebygge og behandle funktionsforstyrrelser i rygsøjle, bækken og skelet.

Kiropraktorerne i Sorø har udvidet klinikken med en specialafdeling for løb. Løbeklinikken specialiserer sig i behandling og forebyggelse af løbeskader.

Løb er alle tiders kredsløbstræning, men det er ikke noget ubetinget gode for vores knogler og led. Mange løbere døjer med større eller mindre skader og mange afholder sig helt fra løb som motionsform pga. en berettiget frygt for skader.

Løbeklinikken i Sorø tilbyder en række ydelse, som er målrettet både motions- og konkurrenceløbere. Ydelserne er delt op i 11 moduler, som kan sammensættes til en samlet pakke, der er skræddersyet til den enkelte løber.

Kiropraktorerne i Sorø er en del af “Det matrikelløse Sundhedscenter”, som er et fagligt fællesskab med Psykologisk Klinik Sorø, Psykologisk Praxis samt Klinik for Fysiopterapi.