Lørdag den 29. november er det tid til den traditionelle julestue arrangeret af Kirkens Korshær. Det foregår som altid i Sorø Sognegård.

Dørene åbnes kl. 10, hvor sognepræst Kristian Østergaard vil byde velkommen og holde et mindre oplæg. Herefter har du mulighed for at støtte Kirkens Korshær gennem diverse boder, lotteri eller julestuens helt egen julecafé.

Ved de mange boder kan du blandt andet købe julepynt eller hjemmestrik for enhver smag. Traditionen tro sættes et lotteri i gang ved arrangementets start, hvor du undervejs kan købe lodder. Der spilles ikke blot traditionelt lotteri, du har også mulighed for at prøve lykken i amerikansk lotteri. Hvem ved? Måske er det dig der bliver den heldige vinder af gode præmier doneret af butikker i Sorø.

Kirkens Korshær har sørget for lidt at spise samt varmt at drikke i forbindelse med deres egen julecafé. Her finder du en bred vifte af appetitlige lækkerier f.eks. kage, æbleskiver og gløgg.

Sidst men ikke mindst vil der dette år være musikalske indslag, med blandt andet harmonika, af dygtige folk fra Broby Gamle Skole i tidsrummet 11-12.

Har du lyst til at bruge en lørdag på en god juleoplevelse og samtidig støtte et godt formål? Så må du ikke gå glip af denne julestue.

Arrangementet slutter kl. 15, og overskuddet går ubeskåret til Kirkens Korshær.

julepynt