Så er det nu, hvis du skal sikre dig en af INbetweens fede julekalendere i 2021!

Pakkekalender:
Vælg en pakkekalender med 24 skønne gaver bestående af accessories mv. særligt udvalgt til alle PIGER i tweens-/teensalderen. Kalenderen kommer fint indpakket med datoer på.
Pris 500 kr. (værdi 800-1.000 kr.)

Adventskalender:
Vælg en adventskalender med 4 lækre gaver med tøj og accessories til både PIGER og DRENGE i tweens-/teensalderen. Kalenderen kommer fint indpakket med datoer på.
Pris 500 kr. (værdi 800-1.000 kr.)

Du kan bestille din kalender (eller flere) ved at sende en besked til INbetween via facebook eller på mail katrine@inbetween.dk. Kan også bestilles personligt i butikken. Kalenderne kan kun købes ved forudbestilling og -betaling!

Der må forventes ca. en uges leveringstid, da alle kalendere pakkes specifikt til den enkelte modtager. Indholdet af julekalenderne kan ikke refunderes/byttes.

Skriv om det skal være en pakkekalender (24 pakker, kun til piger) eller adventskalender (4 pakker). Skriv gerne modtagerens køn og alder samt tøj- og skostørrelse. Fortæl også gerne, om pigerne har langt eller kort hår, og om de har huller i ørerne.

“Jeg har naturligvis lagt mig meget i selen med at finde fine ting til julekalenderne, og indholdet er selvfølgelig forskelligt fra sidste år, så gengangere ikke får samme gaver,” fortæller Katrine, der glæder sig helt vildt til at lave julekalendere til jer. “Så starter julen nemlig for mig.”

 

Foto: INbetween