Brian Rønnow
Brian Rønnow

Brian Rønnow bor i Dianalund, hvorfra han driver sin virksomhed Nowweb, der leverer hjemmesider til erhvervsdrivende, foreninger og andre, der har brug for at blive profileret på internettet. Alle Nowwebs webløsninger er Open Source og således uden udgifter til licenser. I dag medvirker Brian i vores juleinterviewserie.

Hvad får dig i julestemning?
Jeg kommer godt i julehumør når vi har hængt julepynt op i hjemmet, når vi har fået pyntet juletræet, samt når vi får bagt en masse småkager. Jeg elsker finsk brød samt vanille kranse (de må gerne bages på grillen).

Hvad er det bedste ved Sorø i december?
Jeg kan godt lide at komme i byen med den behagelige belysning der er i gaderne og på husene.

Hvordan pynter du op til jul derhjemme?
Der bliver pyntet godt op med mange kravlenisser samt en masse sjove nisser. Nisserne er klippet ud, og nogle er købt i lokalhandel rundt om hvor vi har boet. Desuden laver jeg selv de dekorationer som vi har.

Hvad ønsker du dig til jul?
At familien har det godt. De materielle gaver har jeg ingen bestemte ønsker til i år.

Er du i god tid med julegaverne?
Det korte svar, ja. det sker ikke hvert år, jeg er i god tid.

Hvad vil du anbefale til “manden der har alt”?
Det er en julehemmelighed!

Hvad plejer I at få at spise juleaften?
Vi får flæskesteg og and med alt det lækre til. Det tilbehør er lige ud af landevejen; rødkål, svesker, brunkartofler, ikke noget specielt rønnowsk. Til desserten (ris a la mande) serverer vi lækker lun kirsebærsovs. Der er mandelgave for voksne og børn (vi snyder kun, når det bliver opdaget).

Hvad er din yndlingsjulesang?
Den der kan gøre mig glad, den dag jeg hører den. Jeg har ingen bestemt julesang, jeg bedre kan lide end andre.

Nisser er gået amok i Brians køkken
Kravlenisser i Brians køkken