Ann Petersen
Ann Petersen

Musikskolen på Sorø Privatskole inviterer skolens elever og familier til 15 års jubilæumskoncert på skolen 18. juni kl. 17, hvor den verdenskendte sopransanger Ann Petersen gæsteoptræder.

Musikskolen på Sorø Privatskole er i gang med sæson 15. Det betyder, at de kan fejre 15 års jubilæum i dette skoleår.

”På Musikskolens vegne takker jeg både elever, forældre og undervisere i sæson 15 og gennem tiderne specielt. Uden dem var der ikke nogen Musikskole på Sorø Privatskole,” udtaler Tórður á Brúnni, afdelingsleder for Musikskolen.

Sæson 15 fejres med en hyggelig og uformel jubilæumskoncert på skolen for skolens elever og familier med intet mindre end et dansk verdensnavn på programmet. Det er nemlig lykkedes Musikskolen at få sopransangeren Ann Petersen til at gæsteoptræde.

Ann Petersen er en højt efterspurgt sanger på den internationale operascene særligt i roller af Wagner og Strauss. Hun kommer fra Det Kongelige Teater og har gæstet en lang række af verdens førende operahuse. Blandt andet Royal Opera Covent Garden i London, Opéra Bastille i Paris, La Scala i Milano, Komische Oper i Berlin og Liceu i Barcelona.

efterårskoncert_2014”Det siger sig selv, at det er lidt af et scoop, når Musikskolen kan tilbyde en gratis koncert med sopransang på højeste niveau. Men i bund og grund handler det om, at få en professionel ind, som eleverne kan se, opleve og blive inspireret af. Vi skal være med til at dele musikken på alle måder,” forklarer Tórður á Brúnni, afdelingsleder for Musikskolen.

Musikskolen på Sorø Privatskole tilbyder hvert år en række frivillige undervisningstilbud. Undervisningen har en brugerbetaling og foregår efter den normale skoletid. Eleverne kan vælge mellem værksteder med henholdsvis billedkunst, håndarbejde, sløjd og musikalsk samspil. Derudover er der instrumental undervisning på musikhold eller soloinstrument samt sangundervisning i kor eller solo.

Sted: Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø (gymnastiksalen)
Dato: 18. juni kl. 17-18.

forårskoncert_2015Om Sorø Privatskole
Sorø Privatskole er en 3-sporet 10-årig grundskole, med ca. 660 elever. Der er 10. klasse samt skolefritidsordning fra 0-3. klasse og juniorklub fra 4.-6. klasse. Ud over den almindelige undervisning, har skolen et bredt tilbud med linjefag (valgfag) og frivillig undervisning i alt fra musik til science. Skolen har moderne faciliteter med f.eks. interaktive tavler i alle klasse- og faglokaler, iPad- og MacBook-ordning for lærerne og et solidt trådløst netværk. Skolen blev grundlagt for mere end 125 år siden, og er i dag en af de mest fremtrædende skoler i lokalområdet.