På søndag er der en chance for at få sin egen klappen og piften med på et nyt CD-album… I Kragerup Gods’ store koncertsal ”Kviestalden” bliver der rigget udstyr til for at optage sangerinden Rikke Mølgaard foran Kansas City Stompers – og med publikum på. Der kan være 300 mennesker i salen, og der er endnu ledige pladser (entré: 150 kr., reservation hos Kragerup, tlf.: 58 26 12 50, e-mail: info@kragerup.dk). Koncerten begynder kl. 13.

rikkeInitiativtager er kapelmester Niels Abild. Han har i forvejen fået udgivet ikke færre end 43 plader og CD’er med Kansas City Stompers, men aldrig en med Rikke Mølgaard. Men nu skal det være, for ”Rikke Mølgaard er den bedste sangerinde, vi nogensinde har haft med i orkestrets 63-årige virke”, erklærer Abild. Den 75-årige kapelmester er ikke ligefrem kendt for at holde sig tilbage med store ord og stor musik, men ikke desto mindre er hans bedømmelse af Rikke Mølgaard opsigtsvækkende. For blandt de sangerinder, Kansas City Stompers tidligere har haft med, er topnavne som Monika Zetterlund, Lill Lindfors, Siv Malmqist, Sanne Salomonsen, Daimi, Etta Cameron, Hanne Boel og Gitte Henning!

Rikke Mølgaards stemme er mørk, soulfyldt og medrivende, og hun behersker et kolossalt stort repertoire. Siden hun som ganske ung blev opdaget af Stig Rossen, har den nu 41-årige sangerinde gjort sig både i pop, rock, blues, musicals og ikke mindst i den swingende populære jazzgenre. Hun har optrådt med Big Fat Snake, Johnny Madsen, Rock Nalle, Johnny Logan og både med Radioens BigBand og Tivolis Bigband, ligesom hun har været med i TV-shows og koncerter på Lerchenborg.

”Rikke minder om dronningen af jazzsang Ella Fitzgerald!” Med den vilde kompliment sætter kapelmester Niels Abild trumf på sin begejstring. Sikkert er det, at Kansas City Stompers vil give hende det bedst tænkelige profesionelle back-up på Kragerupsgårds scene med Nikolaj Bøgelund på trombone, Niels Flipper Stuart på saxofon, Niels Abild på klarinet, Palle Juhl Hansen på klaver, Gert Rostock på bas og Kurt Riedel ved trommerne.

Søndag den 17. maj kl. 13.00, Kviestalden, Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby, www.kragerup.dk

Reservation: 58 26 12 50, e-mail: info@kragerup.dk

Program:
kl. 13.00 Frokostbuffet
kl. 14-15.45 Koncert med Kansas City Stompers

Entré: Frokost & koncert: 298 kr. / koncert alene: 150 kr.