rikkeSøndag den 17. maj 2015 kl. 13 synger Rikke Mølgaard sammen med Kansas City Stompers, og koncerten bliver optaget til en CD udgivelse.

Rikke Mølgaard har medvirket på flere af Kansas City Stompers’ andre 43 lp/cd udgivelser, men det har kun været med et enkelt nummer her og der. Nu på søndag er der endelig mulighed for at optage en hel koncert, med forhåbentligt et veloplagt publikum. Foreløbigt er der solgt ca. 150 billetter, men da der er plads til 300, har du stadig mulighed for at deltage. Kunne det ikke være sjovt, hvis det er dig, man kan høre klappe på cd’en?

Rikke Mølgaard, som anses for at være en af Danmarks bedste sangerinder, har igennem årene medvirket på mange andre orkestres pladeudgivelser, bl.a. med Stig Rossen, Big Fat Snake og Johnny Madsen. Rikke har turneret i USA med Elvis Presleys originale backing gruppe, og hver gang Johnny Logan turnerer i Danmark, er det Rikke som er med som partner i showet.

Rikke afløste Jette Torp i Finn Nørbygård show og turnerede landet tyndt med Finn. Desuden er Rikke ofte på TV, f.eks. programmer som Charlie, Mariehaven, Hit med sangen, TV 2 og som forsanger i Stjerne for en aften. Rikke har optrådt mange gange på den store scene i Tivoli med Tivolis store orkester og ligeledes med DR Underholdnings Orkester og Radioens Bigband. I 1996 blev Rikke kåret som æreskunstner i Århus og har været en del af Kansas City Stompers siden 1999, men det er første gang hun indsynger en jazz plade.

Til søndagskoncerten på Kragerup Gods har kapelmester Niels Abild inforskrevet Danmarks absolut bedste musikere. Læs mere om koncerten. 

Reservation på Kragerup Gods, tlf. 58 26 12 50.