Hør mere om, hvordan din virksomhed kommer godt fra start. Sorø Erhverv inviterer til informationsmøde for iværksættere tirsdag den 15. september.

På mødet kan iværksætterne blandt andet høre om vigtigheden af at være synlig. Tina Nisted Ekstrøm fra Nisted Bruun Reklame fortæller om synlighed og markedsføring.

Erhvervschef i Sorø Kommune, Niels-Henrik Glisbjerg, har erfaring for, at alt for mange iværksættere ”gemmer sig” og glemmer at gøre sig synlige.

– Mange iværksættere undervurderer, hvor vigtigt det er, at virksomheden er synlig. Både over for potentielle kunder og samarbejdspartnere, men også over for det omgivende samfund og eksempelvis kommunen. Når man opretter sin virksomhed, er der mange, der beder om adressebeskyttelse for at undgå annoncehajer, men på den måde afskærer de sig selv fra en masse nyttig information og fra kontakter, som kan blive til stor gavn for virksomheden.

Informationsmødet er en appetitvækker til det iværksætterkursus, som Sorø Erhverv udbyder sammen med Slagelse Erhvervscenter i løbet af efteråret.

energiens husTid og sted
Tirsdag den 15. september kl. 18.30-21
Energiens Hus, Energivej 3, 4180 Sorø

Tilmelding til erhvervsservice@soroe.dk senest den 13. september.