Er du også vild med Italien? Du behøver nu ikke helt til Italien for at nyde deres lækkerier, da Sorø kan tilbyde 4 henrivende dage, hvor du har muligheden for at købe italienske delikatesser.  I dagene 7. – 10. maj kl. 10-18 vil der på Torvet i Sorø være kulinariske oplevelser fra støvlelandet. Der vil blive opstillet 10-12 telte, som danner rammen omkring det italienske miljø.

Markedet følger butikkernes åbningstider, og da butikkerne i Holberg Arkaden lørdag den 9. maj holder åbnet til kl. 16, vil markedet gøre det samme, så du har rig mulighed for at opleve de italienske lækkerier.

Lørdag den 9. maj starter salget til dette års 80 fest i Holberg Arkaden, igen i år med et flot set up. Den nyåbnede Juice Club vil stå klar i Arkaden med gratis smagsprøver.

Markedet holder ligeledes åbent søndag den 10. maj fra kl. 10.00 til 15.00, og det gør flere andre butikker også.

Det bliver en fryd for øjet og ikke mindst for ganen! Sanseoplevelserne bliver præsenteret i mange forskellige former, dufte og størrelser. Italienske delikatesser fra fyldig chokolade til krydret salami og udsøgte oste fylder de forskellige stande. Alt sammen lavet af friske råvarer, klar til at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

Det er et marked dedikeret til store og små, så tag børnene, dine naboer eller bedsteforældre med og nyd nogle dejlige smagsoplevelser.

Det er tredje år, at dette marked gæster Danmark med dets autentiske italienske stemning. Et marked, der får Sorø til at blomstre og dufte af sommer.

Vær opmærksom på, at Storgade denne dag vil være spærret for bilister pga. børnekulturugen Slaraffen.

italiensk marked

/KB