klovneløb 2015Nu er det tid til Klovneløb. Et motionsløb for børn og hele familien. Klovneløbet, som er til fordel for Danske Hospitalsklovne, afholdes i Sorø den 13. juni 2015.

Starten går fra Sorø Torv. Der åbnes for udlevering af startnummer og eftertilmelding kl. 11.00 på Sorø Torv. Løbet starter kl. 12.00 og mållinjen slutter kl. 13.00. Der er afslutning kl. 13.30

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst; det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Prisen for deltagelse er 60 kr. og overskuddet går til at sikre hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne.

Så spring i løbeskoene, find din indre klovn frem og tag familien med til Klovneløb og støt Danske Hospitalsklovne.

Du kan tilmelde dig Klovneløbet på: http://spurto.com/event/665. Du kan også bruge mobil-pay 31 10 41 49 og skrive: KL Sorø.

Hovedsponsorerne af løbet er dagligvarekæden Lidl, vikar-og rekrutteringsvirksomheden Adecco og IT-producenten Dell.

Om Danske Hospitalsklovne
• Danske Hospitalsklovne besøger indlagte børn på alle landets 22 børneafdelinger.
• Klovnene stilles gratis til rådighed for landets børneafdelinger og betales af foreningen.
• Foreningen har tilknyttet 30 professionelt uddannede hospitalsklovne og har 8 hospitalsklovnelærlinge under uddannelse.
• Hospitalsklovnen gør indlæggelse og sygdomsforløb mere overskueligt for det indlagte barn. Vi forsøger via leg, humor og små magisk øjeblikke, at skabe et helt specielt bånd til barnet og derved hjælpe barnet til at glemme alvoren for en stund og bare være barn.