Fredag den 16. januar 2015 har du mulighed for at møde dansk rocks ”Grand Old Man”, nemlig den altid veloplagte Ivan Pedersen og hans forrygende trio. Han kommer til Comwell Sorø og giver intimkoncert.

ivan

Den danske komponist er en yderst alsidig herre. Han har udgivet ikke mindre end 20 albums over sin 40 årige lange karriere. Ivan Pedersen er også manden vi tænker tilbage på med Lecia Jønsson og ”Hvor skal vi sove i nat”, senere med Backseat Boys og Backseat. ”Bitter Moon”, ”Half A Man”, ”When A Man Loves A Woman” samt mange mange flere.

I den senere tid har Ivan Pedersen haft succes med bandet ”Sing Sing Sing” med bl.a Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Devantier og Søren Jacobsen, som i årets løb har rejst Danmark tyndt.

Aftenen starter kl. 18 med aperitif og snacks. Herefter vil der blive serveret 3 retter med tilhørende vine. Efter maden serveres kaffe og the, og kl. 21.00 går Ivan Pedersen på scenen. Efter koncerten står baren åben til fri benyttelse. Der er naturligvis mulighed for at bestille overnatning og morgenmad.

Bestil billetter.

/KB