I vores vinterinterviewserie medvirker i dag Susanne Knudsen, autoriseret fysioterapeut og indehaver af Kroppens Hus på Holbækvej.

Fejrer du Valentins Dag og Fastelavn?

Hver dag er en Valentines day for os. Er lykkeligt gift og nyder hver dag. En meget romantisk mand, som gør alt godt for mig, og jeg forsøger at give tilbage. Fastelavn er en herlig dag, som vi har brugt mange gode timer med. Vi har været aktive i idrætsforeninger, holdt fastelavnsfester for børn og forældre der. Vi har syet tøj, lavet rekvisitter i årevis og nydt at blive riset op om morgenen med fastelavnsris, vi selv har produceret. Altan.dk har holdt katten af tønden for medarbejdere og børn. Men i de sidste år er vi vokset fra den slags fester, venter til næste generation måske dukker op.

Hvad gør du, når Sorø er fyldt med sne og is?

Jamen, jeg bor på landet og holder mig fra byen, hvis det er for koldt og besværligt. Den smukke natur er også smuk med sne og is.

Har du en favoritbutik i Dianalund Centret?

I Dianalund har jeg besøgt en dejlig blomsterbutik med en rigtig sød kvinde som ejer den. Derudover kommer jeg ikke ofte til Dianalund, selvom jeg jo har en klinik dernede.

Har du nogensinde fået en p-bøde i Sorø?

Dem har jeg fået flere af, både på Storgade og bag byen. Jeg har nemlig sådan en elektronisk parkeringsfidus, som virker af og til.

Hvornår har du sidst kigget ind på Sorø Museum?

Sorø museum besøger jeg af og til, sidste gang til Kyndelmisse. Var på kunstmuseet i går med venner fra København.

Har du et godt råd til byens borgmester her i 2012?

Jeg synes nu, at vores borgmester skal blive ved med at gøre, som han gør:  Være en flittig og interesseret borger i Sorø. Han kan ikke alene flytte rundt på meget. Det er mere de andre politikere, der skal arbejde sammen for en fælles sag. De forskellige partier skal arbejde sammen i lokalpolitik og stoppe al det skriveri om hinanden i avisen. Vi gider ikke læse det.

Vi skal kigge på bymidten, sørge for skolerne og de svage ældre.

En ting kommer jeg dog lige til at tænke på! Så i avisen at der er fremlagt forskellige planer for byen. Læste noget om en bypark….. Det er dog det dummeste jeg har set. Den person, der foreslår det, kan umuligt være fra byen. Hvad skal vi med pseudo natur? Måske tror man, at Sorø er som Korsbæk, og at en eller anden vil donere en statue af sig selv i parken! Vi har alt serveret lige udenfor byen. Og så skal vi ikke have bygget på dyrskuepladsen, lad den ligge som den er, en dejlig grøn plæne som kan bruges til forskelligt.

Susanne Knudsen