Idag interviewes Margit Nielsen, der bl.a. er tovholder på Rotarys løb og walk and talki Sorø By og ved Sorø Sø den 2. juni 2012. Margit arbejder som ejendomsadministrator hos CEJ Ejendomsadministration A/S.

Hvilken butik savner du i Sorø?
Møbelforretning. Ellers har Sorø alt hvad jeg har brug for. I dag læser jeg dog (Legekæden på Storgade lukker, red.), at jeg fremover ikke kan købe legetøj, så det vil jeg savne fremover.

Hvor går du hen, når du bestiller take away?
Det anvender jeg næsten aldrig. En dejlig 2-personers middag til en hjemme candlelight dinner blev sidst købt i en dejlig restaurant i Ringsted. De få gange indenfor de seneste år er det Mario, som jeg har hentet hos.

Hvornår har du sidst været i Sorø Kultur- og Fritidscenter, og i hvilken forbindelse?
28. september 2011. Kursus i Fund Raising afholdt af Sorø Kommune med undervisere fra LAG.

Markerer du helligdagene i maj på en særlig måde (st. bededag, kr. himmelfart og pinse)?
Ja. Pinselørdag mødes jeg og min mand med to par, hvor han har kendt den mandlige del, siden han begyndte i skole.

Har du planer om at se særudstillingen om besættelsen på Sorø Museum?
Næ, egentlig ikke. Den var smuttet i min planlægning.

Hvad er den seneste bog, du har læst?
“Havets katedral” af Ildefonso Falcones, en historisk roman fra 1300-tallets Barcelona.

Margit Nielsen