Det lokale folketingsmedlem Louise Schack Elholm (V) medvirker i vores interviewserie. Louise er vokset op i Stenlille, bor i Sorø med sin familie og er valgt ind i Folketinget i Ringsted-Sorø-kredsen.

Har du fejret Valentins Dag og Fastelavn?
Jeg fejrer ikke valentins dag, men når jeg kan finde tid til det, så fejrer vi fastelavn. I år var vi desværre på skiferie begge dage.

Hvad gør du, når Sorø er fyldt med sne og is?
Når Sorø er fyldt med is og sne, så nyder jeg de smukke omgivelser. Sorø er en rigtig smuk by, og den er også rigtig smuk i sin vinterdragt. Jeg laver også gerne snemand med mine børn.

Har du en favoritbutik i Dianalund Centret?
I Dianalund Centret kan jeg bedst lide slagteren. Det er en rigtig god slagter, og jeg nyder at komme derind og købe lidt lækkert.

Har du nogensinde fået en p-bøde i Sorø?
Jeg har aldrig fået en p-bøde i Sorø

Hvornår har du sidst kigget ind på Sorø Museum?
Det er desværre nogle år siden jeg sidst var på Sorø Museum. Men når mine børn bliver lidt større skal jeg helt sikkert have dem med derind. Sorø er heldig at have mange gode museer.

Har du et godt råd til byens borgmester her i 2012?
Skab et godt liv for handlende i Sorø, der kan give liv i bymidten. Lad der være flere af samme slags butikker, så der er større udvalg i byen. Det kan fastholde flere kunder i bymidten.

Louise Schack Elholm (Foto: Rune Johansen)