Carsten Christensen er erhvervsassurandør hos Alm. Brand i Slagelse og kommende præsident i Sorø Rotary Klub.

Gør du noget for at markere foråret i dit hjem/din have?
Vi markerer som regel foråret med blomster i huset. Det er ofte påskeliljer, som vi starter med længe før påske og slutter med efter påsken er ovre; den gule farve giver altid en dejlig fornemmelse af sol og forår. Udenfor plantes krukker til med farverige forårsblomster.

Hvordan fejrer du påske?
Påsken fejres lidt mere anonymt, end da børnene var små, hvor der var kapløb med æg på forskellig vis. Der blev pustet og malet æg i lange baner. I dag er det som regel et par dejlige frokoster med et par snapser oftest sammen med familien.

Hvilken film så du sidst i Victoria Teatret?
Jeg forsøger at gæste Victoria Teatret en del gange om året, da de ofte har premierefilm på programmet, og det er værdifuldt at have en så aktiv biograf i vores by. Den seneste film jeg har set i Victoria Teatret var Headhunterne med Nicolaj Coster-Waldau – en rigtig god actionfilm. Hvidsten Gruppen bliver den næste jeg skal se.

Tager du del i foreningslivet i Sorø?
Jeg bruger også en del af min fritid i vores lokale Rotaryklub, som en en klub for både mænd og kvinder som bl.a. er selvstændige erhvervsdrivende og/eller ledere – vi holder møde hver tirsdag på Ankerhus, hvor vi bl.a. netværker og har en del foredrag, som gør os alle mere vidende på meget forskellige områder.

Hvad synes du, der skal bygges på den gl. dyrskueplads?
Den gamle dyrskueplads vil jeg helst have forbliver som den er, så den er en mulighed når der skal være forskellige udendørsarrangementer uden de store begrænsninger. Det er også synd at bygge det hele til, selvom vi stadig har dejlige store naturarealer omkring byen.

Hvad kan Sorø gøre (mere af) til glæde for byens børnefamilier?
Jeg er tilhænger af at Sorø gør meget for vores børn. En af de områder jeg syntes man bør dyrke er at indføre mere motion i vores daginstitutioner. Det er vigtigt for børnenes motorik og indlæring, at de bevæger sig noget mere, så ud i naturen og få oplevelser og frisk luft, samt bruge vores idrætshaller og boldbaner til alle former for aktiviteter.

Carsten Christensen