Otte kæmpere fra Sorø Taekwon-Do Klub drog til Hamburg i Tyskland for at deltage i Schwarzer Adler Cup 2014. Stævnet var lidt utraditionelt, da flere forskellige Taekwon-Do stilarter deltog. Dog kæmpede man kun indenfor sine egne kategorier.

Eleverne fra klubben deltog i disciplinerne kamp, mønster og holdmønster. Det var første gang at klubben deltog i stævner i Tyskland, og regelsættet var derfor anderledes end det eleverne normalt kæmper under. Det betød nogen omstilling; men ikke mere end at alle klarede sig rigtig flot. Der blev gået til den og kampene krævede fuld koncentration.

Sorø Taekwon-Do Klub var eneste skandinaviske klub som deltog og de danske farver blev forsvaret stolt. Således blev det ikke kun til individuelle, gode præstationer; men ligeledes blev Sorø Taekwon-Do Klub stævnets bedste klub og kunne derfor tage hjem med pokalen for bedste klub. Et vidnesbyrd om at fællesskabet og holdånden er vigtig, selv i en individualistisk kampidræt som Taekwon-Do ITF

Deltagerne var Durita Jogvansdottir, Karoline Bach, Mikkel Bøttern, Gustav Danielsen, Casper Zimmer, Mads Zimmer, Noah Zimmer og Marcus Stokholm. Coaches var Claus Sander og Torben Danielsen

Der blev kæmpet intenst af alle deltagere fra klubben. Således vendte holdet hjem med 7 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer.

tae