Halloween er ikke kun uhygge, skræk og rædsel, men bestemt også hygge og tid til at være sammen med dem man godt kan lide.

Fredag den 29. oktober fra kl. 16-21 fejrer biblioteket i Sorø Halloween sammen med resten af Sorø Bymidte.

”Vi glæder os helt vildt meget til at sidde og hygge med spøgelser, prinsesser, zombier, drager, superhelte og hvad børnene nu ellers kommer udklædt som,” griner Dorte Hansen, der er børnebibliotekar på Sorø Bibliotek & Bykontor. Dorte kommer altid udklædt til Halloween og hun håber på at alle der besøger børnebiblioteket til Halloween også kommer udklædt. Men hvad hun kommer udklædt som i år, vil hun ikke ud med endnu.

Krea(u)hygge
Selvom Halloween er aftenen hvor, ifølge overtro, de døde kan vandre frit på jorden, så vil der allermest være krea(u)hygge på børnebiblioteket.

”Mens der sker uhyggelige ting i den gamle læsesal ovenpå, så skal vi hygge med at dekorere muleposer og lave filtmonster nedenunder. Og så er der selvfølgelig en Halloween konkurrence, som alle kan deltage i”, fortsætter Dorte Hansen. Så er der både noget til at samle sit Halloween slik og til at bære sine biblioteksbøger hjem i.

Halloween på biblioteket i Sorø er gratis og kræver ingen tilmelding, så tag forbi Sorø Bymidte og Sorø Bibliotek & Bykontor og deltage i fejringen af Halloween.

Læs mere på soroebib.dk.

Foto: SDL