Torsdag d. 21. oktober kl. 11 inviterer Dianalund Bibliotek de 4 til 10-årige og deres voksne til en festlig klovneforestilling.

Forestillingen handler om to burhøns – storesøster Hilda og lillesøster Gump, der lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik – Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret?

CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog.

Billetterne koster 25,- kr. pr. stk. og kan købes på bibliotekerne i Sorø og Dianalund samt på bibliotekets hjemmeside soroebib.dk. Både børn og voksne skal have billetter.

Pressefoto