Den 88-årige entertainer, skuespiller og pianist Simon Rosenbaum, som i over 60 år har været på scenen i dansk showbizz med underholdning, revy, cabaret og musicals, kommer og giver sin egen ”Holberg-Simonade”. Det sker inde i selve Holberg stuerne på Tersløsegaard lørdag den 12. juli kl. 14.

”Jeg spiller min Simonade til ære for Holberg. Han var jo også både underholdende og satiriker, og jeg kan fortælle, at denne Simonade blev til i oktober 2013, da jeg optrådte i “Holberg-salen” i Admiral Gjeddes Gaard, som ligger i Store Kannikkestræde ved Regensen fra 1731. Der havde Holberg sin gang, for som professer ved Universitetet underviste han bl.a. i netop dette hus. Så der er virkelig en kontakt mellem Holberg og mig!”, siger Simon Rosenbaum.

Karakteristisk for Simon Rosenbaum er hans ukuelige optimisme, der smitter alle, der lytter til hans optrædener. Han er både blevet kaldt Danmarks første stand-up’er og livsglædens ambassadør, og begge dele lever han med utvivlsomt op til, når han lørdag den 12. juli med sit smittende overskud af livsglæde optræder på Tersløsegaard.

Der er begrænset plads inde i Holbergstuerne, så reservation tilrådes på e-mail: post@tersloesegaard.dk eller telefonisk hos foreviser Allan Aistrup, 74 46 67 70.

Simon Rosenbaum
Simon Rosenbaum