Tersløsegaards sæsonprogram 2016 foreligger trykt på flotte plakater med billeder og oplysning om sommerens ni arrangementer på Ludvig Holberg Museet. Det begynder søndag den 5. juni med skuespil og fortsætter hver anden uge med komedie, koncerter, foredrag og børneteater til torsdag den 20. oktober.

plakatPlakaten vil Tersløsegaard naturligvis gerne have slået op viden om. Derfor tilbyder museet den kvit og frit leveret. Bare skriv en mail med navn og postadresse til post@tersloesegaard.dk så modtager du en plakat (tilbud gældende i Danmark og Norge, så længe oplag haves). Formatet er A2 (420 x 594 mm).

Programmet er også tilgængeligt på www.tersloesegaard.dk og de tager med glæde imod reservationer til alle arrangementer. Mange af dem finder sted i den store Holberghave, hvor der er god plads – også i det fast opstillede telt, hvor der kan søges ly i tilfælde af regnvejr. Enkelte arrangementer er dog programsat indendøre i Holbergs stuer, og der er pladsen begrænset til 45 tilskuere.

Plads til arrangementer kan bestilles på post@tersloesegaard.dk eller tlf. 7446 6770. (NB: Reservationer modtages uden krav om forhåndsbetaling.)

Gæster er også velkomne til at besøge Holbergs stuer og udstillingen hver lørdag og søndag kl. 12-16 (fra 5. juni til 28. august).

Der kan desuden ved henvendelse til foreviseren (tlf. og e-mail som ovenfor) aftales besøg på andre tidspunkter.