Johnnie Bloch
Johnnie Bloch Jensen

Mange bække små, gør en stor å. Det ved enhver, der har cyklet langs Skælskørvej i kraftigt regnvejr. Det samme princip kan bruges til at rejse penge til projekter og idéer. Crowdfunding hedder det, og det kan man blive klogere på, når Sorø Erhverv inviterer til inspirationsmøde på onsdag den 7. oktober.

Crowdfunding er en ny form for fundraising, hvor man ved hjælp af netværk og online platforme rejser penge til sine projekter og gode idéer.

Med crowdfunding behøver det ikke være banken, der alene bestemmer, om ens nye projekt skal have en chance eller ej. Med crowdfunding kan man tage sagen i egen hånd og selv gøre en indsats for at skaffe ”mikroinvestorer” – venner, bekendte og andre interesserede, som vil hjælpe projektet på vej ved at donere små eller større beløb.

På Sorø Erhvervs inspirationsmøde kan man høre mere om crowdfunding. Hvordan virker det? Hvad kræver det af den enkelte iværksætter, projektmager eller virksomhed?

Johnnie Bloch Jensen fra Match-online.dk fortæller og deler ud af de erfaringer, han har samlet gennem mange år med både køb, salg og finansiering af små og mellemstore virksomheder.

Arrangementer er åbent for alle. Af hensyn til kaffe og kage er det nødvendigt med tilmelding til erhverv@soroe.dk.

Tid og sted
Onsdag den 7. oktober kl. 16.30-18.00 i Energiens Hus, Energivej 3, 4180 Sorø.