Der findes en bred vifte af foreninger og netværk i Sorø; Rotary, Lions, Boomerang, Junior Chamber mv.

Alligevel efterspørger mange iværksættere i Sorø netværk, fællesskab og rådgivning. Det siger erhvervschef i Sorø Kommune, Niels-Henrik Glisbjerg.

I stedet for at henvise til nogle af de veletablerede netværk vil Sorø Erhverv derfor tilbyde skatteyderfinansieret rådgivning for iværksættere hver tirsdag kl. 14-17 i Energiens Hus.

– Her kan man få vejledning og gode råd om alt fra opstart af virksomhed til budget, forretningsplan, salg og markedsføring. Det koster dig ikke en krone, siger erhvervschefen.

Hvis de kommunale konsulenter skulle få spørgsmål, de ikke kan besvare, har de mulighed for at henvise iværksætteren til private rådgivere, som er tilmeldt den såkaldte rådgiverbørs.

Energiens Hus har etableret et kontorfællesskab for iværksættere, hvor man kan leje sig ind for et antal timer om ugen. Foruden et skrivebord får man adgang til husets fællesfaciliteter som mødelokaler, kantine og reception. 

–Især for små virksomheder inden for handel og service er det helt oplagt at bo i et kontorfællesskab. Du får adgang til gode faciliteter, og så får du noget man ellers ikke kan købe sig til – nemlig et netværk blandt andre virksomheder og iværksættere. Det kan få helt afgørende betydning for om du lykkes med din virksomhed, siger Frank Buch-Andersen fra Energiens Hus.

 

energiens hus
Velkommen