Superligaen er endelig tilbage, og de første to runder efter vinterpausen er allerede overstået. Det er ikke de store overraskelser, vi har fået i de første par kampe, men FCK ser alligevel lidt rustne ud, efter at de tabte med 1-0 til Esbjerg og efterfølgende spillede 1-1 til Silkeborg.

Der har været masser af mål og underholdning indtil videre i de første to runder, og hvis du ikke har set med, er du virkelig gået glip af noget.Der har været masser af mål og underholdning indtil videre i de første to runder, og hvis du ikke har set med, er du virkelig gået glip af noget.

Heldigvis så kan du nå at se med endnu, for der resterer fortsat mange kampe i den igangværende sæson, og der er mange muligheder for at se kampe i tv og på nettet.

Hos Mesterbold har du mulighed for at streame Superligaen flere steder online. Du kan se et større overblik her på https://www.mesterbold.dk/blog/stream-superligaen-online-se-alle-kampe-live.

Hvilke muligheder er der for at se Superligaen i Danmark?

I Danmark er rettighederne til Superligaen spredt godt ud mellem Viasat og Discovery. Det betyder, at du er nødt til at have et abonnement eller begge tjenester, hvis du gerne vil se samtlige Superliga-kampe.

Hos Discovery kræver det, at du har et tv-abonnement med den store sportspakke hos Stofa eller en tv-udbyder, der ikke er YouSee. De cuttede nemlig samarbejdet med Discovery, hvilket betyder, at Yousee-kunder ikke længere kan se Superliga.

Vil du se kampene på tv hos viasat, så kræver det, at du har YouSee, Stofa, Boxer eller en anden udbyder, hvor du vælger den pakke, hvor Superliga-kampene sendes.

Se kampene på nettet

Ønsker du ikke at have et almindeligt tv-abonnement, hvor du kan se flow-tv, men hellere selv vil bestemme, hvornår og hvad du vil se, så kræver det en såkaldt streamingtjeneste.

Der findes to tjenester i Danmark, som du kan abonnere på, hvor du får adgang til Superligafodbold.

Det er Dplay som er ejet af Discovery, eller det er Viaplay, som er ejet af Viasat.

Det er nødvendigt at have begge tjenester, hvis du gerne vil se alle kampene, ellers skal du vælge den tjeneste, der tilbyder de kampe, du helst vil se.

Hos Viasat har de typisk de sene og vigtige kampe, og derfor vil man typisk skulle have denne tjeneste, hvis du vil se hold som Brøndby, FCK og AGF.

Discovery har typisk de tidlige kampe, dem der sendes på Eurosport eller Canal9.

En par andre gode muligheder for at se Superliga er, at du kan tage ud på stadion og se kampene eller du kan tage ned på din lokale sportsbar, hvor de helt sikkert har rettighederne til at vise kampene.

Der findes to tjenester i Danmark, som du kan abonnere på, hvor du får adgang til Superligafodbold. Pressefoto.