Søndag den 30. september kl. 10-16 er der helsemesse i Sorø Hallen. Lisbeth Ralsted, sygeplejerske, clairvoyant rådgivning og healer, skriver følgende til Dit Sorø:

Efter den lille prøvesmag på en helsemesse i januar måned i Pedersborg forsamlingshus var fornemmelsen meget hurtigt, at der er interesse for mere helse og sundhed i Sorø.

Der står nu flere alternative behandlere klar til at udbrede viden og kunnen omkring forskellige emner indenfor dette felt. Derfor er messen flyttet til Sorø Hallen, som ligger i centrum og kan huse mange flere besøgende.

Jeg ser som både sygeplejerske og alternativ behandler en ændring i folks måde at håndtere sygdom og sundhed på, og derfor må vi også stå klar med en præsentation af de mange forskellige tilbud, der rent faktisk er at hente i denne verden. Jeg ser en stigende tendens til at ville og turde tage ansvar for sit eget vel og vel, og ikke stille sig tilfreds med hvad det offentlige kan tilbyde.

Mit mål for messen er dog ej at kappes en tråd til det offentlige, men at det enkelte menneske kan indhøste en del hos det offentlige og en anden del hos den alternative behandler, altså at det enkelte menneske tager ansvar for sin egen krop, psyke og sjæl og at sjælen bygges mere og mere på, da det skaber en helhed og balance.

Mød op til en spændende dag, hvor nøgleordet er balance.