​Personalet på Region Sjællands sygehuse har travlt. Derfor søger regionen nu hjælp til både sundhedsfaglige og praktiske opgaver samt lettere administrative opgaver.

– Vi vil meget gerne have en hjælpende hånd fra dem, som kan og vil hjælpe os på sygehusene. Vi har mange patienter og medarbejderne har i øjeblikket endnu mere travlt end vanligt. Det vil derfor være en stor hjælp for alle medarbejderne ude på afdelingerne og for patienterne, hvis man vil tage en tørn og hjælpe, siger koncerndirektør i Region Sjælland, Jesper Gyllenborg.

Derfor søger regionen nu hjælp hos alt fra pensionerede læger, elever og studerende til mennesker, der har lyst til at komme ind og hjælpe med at understøtte personalet på sygehusene.

– Det kan gøre en kæmpe forskel for vores dygtige medarbejdere og patienterne, hvis der for eksempel kommer en person ind et par timer om dagen og hjælper med at servere et måltid mad for patienterne og sørger for frisk kaffe på kanden. Det samme gælder for den pensionerede læge, som måske kan komme ind og give en hånd med på en afdeling, fortæller koncerndirektøren, og understreger samtidig, at der selvfølgelig er tale om lønnet arbejde.

Læs mere her

Foto: JDL