Ann Laursen, der er uddannet yogalærer og skaber af DGI’s Instruktørsuddannelse i Børneyoga, spredte glæde og velvære på Sorø Station lørdag d. 15. oktober. I samarbejde med cafeen Skotte og Stentoft var der arrangeret Yoga på stationen lørdag morgen inden cafeen åbnede.

I det stemningsfyldte venterum på stationen, som emmer af historie og til daglig gennemstrømmes af travle fødder, lød der lørdag i stedet behagelig og rolig musik. Rummet var indtaget af entusiastiske og morgenfriske yoginier, som under Anns kyndige ledelse kom igennem 90 minutters Vinyasa flow.

Ann kalder selv sin undervisning for Happy Yoga, for det vigtigste for hende er at sprede glæde i sind og krop gennem yogaens dynamiske bevægelser. Der skal være plads til alle, og løbende opfordrer hun deltagerne til at lytte til deres egen krop og kun lave de bevægelser som føles rare og naturligvis lidt udfordrende.

Efter yogaen slog Skotte og Stentoft dørene op til friskbrygget kaffe og mange deltagere nød at kunne afslutte den fantastiske start på dagen med en hyggelig stund på cafeen.

Til daglig underviser Ann blandt andet for DGI på workshops og Conventions samt instruktøruddannelsen. Derudover har hun Happy Yoga hold i Sorø Taekwon-Do Klub hver onsdag og søndag.

yoga