En stilling som halvtidspræst i Pedersborg-Bromme Pastorat i Roskilde Stift er ledig til besættelse fra den 1. juni 2024.

Har du lyst til at arbejde sammen med en imødekommende og teologisk velfunderet præstekollega, en hammerdygtig organist og hendes dygtige kor og de øvrige dygtige medarbejdere, gravere/kirketjenere og administrative medarbejdere i et godt samarbejde med menighedsrådene?

I så fald står der to smukke, gamle middelalderkirker i Pedersborg og Bromme og venter på at byde dig velkommen i en halvtidsstilling med et ligeværdigt samarbejde med den kirkebogsførende præst.

Pedersborg og Bromme kirker har engagerede menighedsråd, der bakker op om gudstjenesten. Vi er også to ret forskellige menigheder, men har et godt samarbejde om arrangementer og kirkelige handlinger. Pedersborg er den store og aktive menighed med mange frivillige. Bromme er den lille menighed, der sætter stor pris på ro og fordybelse.

I begge kirker er der livlig snak og hygge, når der er kirkekaffe og andre aktiviteter. Menighederne kommer i hinandens kirker, men sætter hver især pris på deres kirkes særpræg.

Bromme kirke ligger på en bakke knap 7 km ad landevejen nord for Pedersborg på den anden side af skoven og med udsigt til Brommelille Sø fra kirkegården. Pedersborg kirke ligger på en endnu højere bakke, så de har en lille golfvogn, som med en frivillig bag rattet transporterer gangbesværede op og ned fra kirken. Deres sognegård, hvor de fleste aktiviteter foregår, er også handicapvenlig, så alle kan være med.

Læs mere om stillingen og hvordan du søger her

Bromme Kirke. Foto: SDL
Foto: SDL