Sorø Roklub roede til 4 guldmedajler i vinterens 8 Grand Prix
Sorø Roklub havde 5 junior-hold og 2 voksen-hold med i den verdensomspændende 8GP turnering, som roes over 5 runder hen over vinteren.

Resultatet af 5. og afgørende runde er lige indløbet. Roerne har vundet 4 førstepladser, nemlig i Junior piger 18 år – Sorøs Dream Team var helt suveræne og vandt samtlige 5 runder. Sorøs drenge vandt den tilsvarende klasse, idet de vandt 4 af 5 runder. I drengeklassen deltog 4 hold heriblandt vore rovenner fra Mexico, Bad Boys, som sluttede på 3. pladsen.

Klubbens to voksenhold +35 damer og +35 herre var ligeså suveræne. Damerne blev samlet vinder af deres klasse, idet de vandt 4 af 5 runder. I klassen deltog 10 hold.

Herrerne tog også førstepladsen ved at vinde 3 af 5 runder. Sorø-herrernes klasse kæmpede 15 hold om placeringerne.

Klubbens øvrige juniorhold placerede sig således: Absalons stjernehold blev nr. 2 og de roede mod 10 hold. Sorø Mini Mix blev nr. 6 og Mini mix-holdet blev nr. 9 af 11 hold.

Klubbens 7 hold har udvist en flot træningsindsats imellem de enkelte runder og konkurrence-dagene har været præget af en fantastisk kamp- og holdånd. Der er virkelig blev trykket til i ergometrene.
I turneringen, der kun kræver et roergometer og 8 roere, deltog 211 hold fra 8 nationer. Holdene fordeler sig på de enkelte klasser efter køn og alder.