DN Sorø og Grøn hverdag for Sorø og Omegn indbyder til et offentligt møde den 28. oktober kl. 19.00 i Kultur- og Fritidscentret (Værkerne).

Rigtig mange af Sorø Kommunes borgere vil gerne have en grønnere hverdag. Samtidig kan de opleve, at det er svært at træffe grønne valg i hverdagen, og hvad er egentlig grønne valg?

DN-logo_RGB Aftenens to indledere er begge fra Gladsaxe Kommune, Grøn guide Jesper Bjerring Larsen, og Kirsten Ilkjær fra Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe.

De vil fortælle om deres udgangspunkt og derefter give nogle eksempler på, hvornår vi kan træffe grønne valg. Hvad er der i den sorte kuffert og hvad er der i den grønne? Endelig vil de komme med bud på, hvordan det kan blive lettere at træffe de bedste valg for miljø og klima.

Baggrunden for mødet er, at Sorø Kommune har et ønske om ”at gøre det lettere for borgerne at træffe grønne valg i hverdagen”. Det fremgår af kommunens Visions- og Planstrategi fra 2014 og af kommunens Agenda 21 handleplanen, som er i offentlig høring fra 20. oktober til 15. december 2015.

DN Sorø og Grøn Hverdag håber mange vil møde op til en spændende aften, som vil inspirere og forhåbentlig give ideer, der kan bidrage til flere grønne valg i hverdagen.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne.