Sorø Turistkontor startede i januar i år hjemmesiden soroe-turistbureau.dk. Hjemmesiden var fra starten målrettet mod turister, så her er ingen tilbud fra detailhandlen, men derimod tilbud fra restauranter, via bannerannoncering, informationer om Sorø Bådfart samt alle de gode tilbud, der er i Sorø Kommune.

“Det er vigtigt, at tilbuddene ikke kun er i Sorø, men derimod hele kommunen”, siger turistchef Jesper Nygaard. “Faktisk er hjemmesiden ikke helt færdig, men vi har alligevel valgt at skyde en kampagne i gang. Turistkontoret fik for nyligt 1600 flasker kildevand, hvor teksten lyder: Sjælland når det er bedst, soroe-turistbureau.dk. Sloganet fandtes ved en konkurrence, da turistkontoret havde en stand på feriemessen i Bella Center i København. Over 250 deltog i konkurrencen.”

“I juli og i august uddeler vi kildevand til vores kunder, både de lokale, men selvfølgelig også til turisterne. Vi modtager mange smil, når kunderne hører, at vandet er gratis, og dem har der især på de solrige dage været mange af. I sommermånederne har turistkontoret også åbent om mandagen – mandag den 23. juli havde turistkontoret over 100 kunder på fire timer!”

På næste års feriemesser, hvor Sorø Turistkontor får en kæmpe stand, vil vandflaskerne blive brugt til eksponering af hjemmesiden. Under messen i Bella Center vil der være et motionsløb, hvor kildevandene vil blive udleveret til løberene. Og således vil flaskerne blive brugt i mange andre sammenhænge til at udbrede kendskabet om hjemmesiden og Sorø.

Kampagnen “døbes” i gang af Poul Jørgen Larsen og Jesper Nygaard fra turistkontoret.