kageMange har prøvet kræfter med at sælge kvalitetsmad i Sorø. Farmers Market ved SuperBrugsen og husholdningsskolens årlige messe Smag i Sorø er vink med en vognstang om, at der her er et marked for kvalitet, når det gælder fødevarer. Byen kan også prale med en af Midtsjællands bedste restauranter, nemlig Støvlet Kathrines Hus ved Sorø sø. Kongskilde Friluftsgård danner rammerne om Spis Sorø og andre spændende eksperimenter med lokale fødevarer. Og nu åbner der snart en øko-café ved stationen.

Der er andre, der har forsøgt at levere kvalitet til de soranske borde uden at have held med det. Holberg Arkaden skulle i 2013 rumme et madmarked med inspiration fra hovedstadens Torvehaller, men det faldt desværre til jorden.

Kan du huske Gourmanden? Claus Frimann fra Næstved havde i en periode en vogn på Torvet, hvorfra han solgte gourmetmad ud af huset. Han valgte siden at etablere sig i hjembyen, og driver nu Frimann’s Gourmet i Næstved.

Frimann’s Gourmet leverer festmad til hele Sjælland, og mange af de kunder, som handlede i hans vogn på Torvet i Sorø, handler nu lige så fint i Næstved. Så skal du fejre konfirmation, bryllup, fødselsdag, eller skal du holde en julefrokost eller en firmafest, kan du kontakte Claus for et uforpligtende tilbud på tlf. 70 22 43 22 (ring hverdage 08.00 – 20.00 og weekend 08.00 – 17.00).