Fjenneslev Kirke danner den 4. oktober 2015 rammerne om gospel: En gospelworkshop kl. 10.00 kulminerer i en gospelgudstjeneste kl. 16.

fjenneslev kirkeLinda Andrews, sangerinde, dirigent og vinder af X-Factor afholder workshop, hvor du sammen med andre under Lindas musiske ledelse og motivering synger gospel.

“Linda Andrews vil med sin mangeårige erfaring som sangerinde og dirigent, samt sin medrivende personlighed tage dig og andre igennem klassiske negro spirituals, samt nogle af de nye moderne gospelsange. Samtidig skal der være gang i kroppen som en del af oplevelsen, for når man synger gospel kan man ikke helt stå stille. At synge gospel giver en fantastisk fællesskabsoplevelse, og der er 100% garanti for, at du går opløftet fra kirken”, fortæller Margit Nielsen.

Det koster 100 kr. at deltage. Du tager selv madpakke og eventuel drikkelse med. Kaffe og the sørger menighedsrådet for.

Spørgsmål og tilmelding til Margit Nielsen, tlf. 5780 9491, mail: margitfjenneslev@gmail.com.

Kl. 16 er alle velkomne til den festlige gudstjeneste tilrettelagt af sognepræst Anders Gothenborg Frederiksen og Linda Andrews med dagens gospelkor. Kom og oplev resultatet af workshoppen, som Linda Andrews og deltagerne har anvendt dagen på.

Gudstjenesten indeholder læsning af tekster og en kort prædiken, deltagerne fra workshoppen synger, og vi synger sammen – både salmer og gospel.