Vi går hurtigt. Taler hurtigt. Spiser hurtigt. Arbejder hurtigt. Trækker vejret hurtigt.
Vi lever i en tid med eksplosive stress statistikker. Det moderne liv foregår i et tempo og på en måde, som truer vores trivsel. Har vi brug for mere tid? Eller har vi brug for at forvalte vores tid anderledes?

Nomimind i Stenstrup har undervisning i Yoga i et hyggeligt lokale på gården. Her er fred og ro, det ideelle sted til at blive ven med roen. Der undervises i Yin Yoga, en af de langsomme og rolige yogastile der er så stor efterspørgsel på i dag, som modpol til en hektisk hverdag.

Birgitte underviser i Yin følgende dage;
Mandage kl. 17.30 til 19.00; den 21.10; den 28. 10; den 4. 11; den 9.12; den 16. 12;

Søndag den 27. oktober afholdes workshop fra kl. 15.00 til kl. 17.30. Denne gang i YogaTribe, Klingeberg 14 i Slagelse.
I en workshop som denne bliver du guidet gennem 2,5 times Yin Yoga session.
Yin yoga er en stille og simpel yogaform, som arbejder effektivt med at løsne op for kroppen og balancere nervesystemet.
Hver stilling holdes i 3-10 minutter, så der arbejdes dybt inde i kroppen med bindevæv, led, knogler og ledbånd.
Undervejs stimuleres kroppens meridianbaner, så yogaen fungerer som en slags nåleløs akupunktur. Yin yoga giver smidighed, øget energi, ro og balance.
Trænger du til en stund med selvomsorg og ro, eller måske har du haft en periode med ubalance, og deraf opstået stress, smerter, uro eller andet, er dette ren selvomsorg.

Kig ind, prøv det, drop inn og tilmeld dig på info@nomimind.dk. Det koster 90. kr pr gang. Der er alt hvad du skal bruge i lokalet. Alle kan deltage.

Gør noget godt for dig selv hver dag!

Foto: Nomimind