Nu er halvdelen af grundene på den nye udstykning på Klokkergården syd for Sorø solgt, oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse:

Borgmester Gert Jørgensen glæder sig over udviklingen.

– Vi har solgt 12 grunde på ca. tre måneder. Det fortæller mig, at vi i byrådet så helt rigtigt, da vi valgte at satse på at udvikle bosætningsmulighederne på Frederiksberg, hvor der er gode daginstitutioner, idrætsfaciliteter, dagligvarebutikker, station og en helt ny skole på vej.

Hos Nybolig kan du få præsenteret mulighederne
Hos Nybolig kan du få præsenteret mulighederne

Også andre steder i kommunen er der godt gang i grundsalget. På Færøvej i Dianalund er der i løbet af det sidste år solgt seks grunde, så vi i dag kun har otte ledige grunde tilbage. Og på både Skelbæklund i Dianalund og Engstien i Sorø er der forespørgsler.

– Hvis vi gerne vil have flere til at bosætte sig i vores kommune, er det vores opgave at sørge for, at der er nogle attraktive steder, de kan bosætte sig. Det er vi også godt i gang med – både på Faktagrunden i Sorø midtby og på Banevej ved stationen, hvor planen er, at der skal opføres boliger på den grund, som bliver ledig, når Sorø Musiske Skole flytter ind på Borgerskolen.

– Vi har fra byrådets side lagt vægt på at udvikle nogle attraktive rammer for bosætning – og det begynder vi allerede at se de første frugter af, siger borgmesteren.