Hvis du var til Livsstilsmesse i Stenmagle lørdag den 9. marts, var du måske forbi Det Frydefulde Liv, hvor der var godt gang i demo-behandlingerne og gode snakke om zoneterapi, mindfulness og talentesten. Hvis ikke du nåede forbi, har du stadig mulighed for at fingrene i de gode rabatter hos Dorthe Eichen.

I forbindelse med messen giver hun nemlig 20 % rabat på zoneterapi og det næste kursus “Break and Breathe – introduktion til mindfulness” hos Det Frydefulde Liv i Sorø.

Når du booker online, bruger du koden: “Messe1” (gavekort/klippekort) for at få rabatten. Ved klippekort er rabatten fratrukket i prisen, når du klikker dig ind for at betale.

Din krop vil elske dig for at gøre noget for at hjælpe den med at “holde balancen”, og med zoneterapi kan du “booste” dit helbred. Så samtidig med at du gør noget godt for din krop og dit helbred, gør du også noget for at skabe ro. Du kan læse mere om fordelene ved zoneterapi her.

Dit sind og din sjæl vil elske dig for at gøre noget for at hjælpe dem til ro, bevidsthed og nærvær ved hjælp af mindfulness. Næste hold på kurset “Break and Breathe – Introduktion til mindfulness” starter i Sorø tirsdag den 7. maj 2019 og varer 6 uger. Læs mere om mindfulnesskurset her.

MONSTER-rabat på Talenttest med feedback og mentorsamtaler
Derudover giver Dorthe en “monster-rabat” på Talenttesten med feedback samt på mentorsamtaler.

Normalprisen for Talenttesten med feedback er kr. 4.750,-, men med rabat er prisen kun kr. 2.500,-.

Normalprisen på Mentorsamtaler er kr. 500,-, men med rabat er prisen kun kr. 350,-.

Så hvis du leder efter det helt rigtige job, hvis du er kørt fast i et job og ikke kan se hvordan du kommer videre, eller hvis du skal i gang med en uddannelse og ikke ved, hvad der er det rigtige for dig, så er det nu du skal slå til med dette MONSTER-tilbud.

Med talenttesten vil du bl.a. finde ud af, hvilke toptalenter du skal sætte i spil for at være den bedste version af dig selv, f.eks. på arbejdet, og hvilke bundtalenter som du skal lade andre klare for dig. Læs mere om talenttesten med feedback her.

Det kan også være, at du gerne vil “skyde genvej” til et mere afbalanceret og lettere liv ved at have mentorsamtaler og få del i Dorthes erfaringer og viden. Læse om mentorsamtaler her.

Hvis du ønsker at tage Talenttesten, eller vil have Mentorsamtaler tager man en snak om det, inden man går i gang – Så her skal du være sød at kontakte Dorthe på mail: kontakt@detfrydefuldeliv.dk eller ringe/SMS’e på tlf. 22 97 81 91 (Læg en besked – jeg ringer tilbage).

Rabatten udløber
Du kan foretage køb med MESSE- og MONSTER-rabat til og med søndag den 17. marts 2019.
Du behøver altså ikke at få behandlingen eller lave testen i denne uge, du skal bare have booket og/eller købt.

Har du udfordringer med at foretage køb eller online booking, kan du kontakte Dorthe Eichen på mail: kontakt@detfrydefuldeliv.dk eller ringe/sende SMS til tlf: 22 97 81 91.

Foto: ABW