Sorø Roklub roede godt på 6 km-distancen på Odense Kanal.

Sorø-firer nr. 3 efter ”Guldfireren”
Sorøs Christian Mølvig, Bo Vilhelmsen, Marius Vaitekus og Thomas Larsen tog lørdag konkurrencen op mod bl.a. den danske ”guldfirer” sammen med Kerteminde og Bagsværd. ”Guldfireren”, som roede for første og eneste gang i Danmark før de tager til OL i London i august, vandt i 19.50.0 foran Bagsværd i 21.06.7 og med Sorø på 3. pladsen i 22.20.6 foran Kerteminde i 24.04.4.

Søndag var Sorøs juniorer og mastersroere på banen!
Junior db.sculler med talenterne Astrid Thougaard Steensberg og Ida Brehmer roede op til prognosetiden i deres klasse og blev en flot nr. 6 efter bl.a. Bagsværd, Ægir, Hadsund.

Junior B-talentfulde kvartet med Molly Kaagaard, Line Schandorff, Ida Balslev og Ida Langkjær roede i mål i 25.07.08 og måtte se sig besejret af Bagsværds ældre junior A-piger, som tog guldet i 23.37.9.

Sorøs juniordrenge i db.firer Jakob Lillelund, Jens Graudal, Peter Sloth og Andreas Sloth lagde alle kræfter i, da de som de absolut yngste roere tog kampen op mod 2 kombinerede junior A hold. Lyngby/Odense vandt i 20.22.1 tæt fulgt af kombinationen København/Lyngby/Furesø/Roskilde i 21.51.5 RCA/Silkeborg i 21.49.2 – Sorø-kvartetten fulgte kombinationerne tæt og kom i mål på en flot 3.pladsen i 22.38.8.

Sorøs Masters Damer Birgit Juel-Hansen, Ingrid Petersen, Jane Steensberg og Merete Busk roede op til deres allerbedste og vandt guld på 6 km-distancen i 21,01.9.

Peter Lindblom, Uffe Søgaard, Christian Mølvig og Bjarne Hjorth var med i opgøret om medaljerne i herre senior db.firer, hvor der deltog 4 hold. Løbet blev vundet af Odense/Aarhus/Silkeborg/Hadsund i 19.17.4 tæt fulgt af Odense/Odder/Hadsund/Roskilde og med DSR på tredjepladsen tæt fulgt af Sorø-herrerne.

Sorøs Herre db.sculler med mastersroerne Thomas Thougaard og Lars Bo Andersen roede sig i mål på 7. pladsen i herre senior db.sculler. Thomas og Lars roede bl.a. mod det helt suveræne OL-mand-skab Rasmus Quist og Mads Rasmussen.

Sorø-roernes næste udfordring bliver deltagelse i Lübeck Regattaen på Wakensee i den historiske Hansestad Lübeck, hvor der roes løb på 3000 og 1000 meter.

Guldfireren vandt semifinalen i Munchen 2011