Et vellykket generationsskifte er alfa og omega, når man som mangeårig virksomhedsejer skal give sit livsværk videre i andres hænder. Bliv klogere på, hvordan du griber generationsskiftet an og sikrer din virksomheds fremtid, når Sorø Erhverv og Danske Bank inviterer til informationsmøde.

danske bankDet er ikke let at overdrage sin virksomhed til andre. Virksomheden er ens livsværk, og man kender den ned i mindste detalje. Netop derfor udskyder mange virksomhedsejere at forholde sig til et kommende generationsskifte. Og det er en skam. For en god forberedelse er nøglen til en vellykket overdragelse – både for ejeren, som giver slip, og for virksomheden, som lever videre.

Sorø Erhverv og Danske Bank inviterer til informationsmøde om generationsskifte. Det sker den 24. november kl. 17-19 i Danske Bank, Storgade 14 i Sorø. Tilmelding til erhverv@soroe.dk.

På informationsmødet vil du møde bl.a. Per Knakkegaard fra Danske Bank, som vil fortælle om de overvejelser, man som både køber og sælger bør gøre sig i forbindelse med et generationsskifte, og Kim Thomas Nielsen fra Dansk Revision, som vil fortælle om de økonomiske aspekter. Juraen omkring generationsskifte vil blive berørt af advokat Per R. Andersen fra Advokatgården, og Johnny Bloch Jensen fra Match-online orienterer om Danmarks største portal for køb og salg af virksomheder.