PRESSEMEDDELELSE

Erhvervsudvikling skal bære frugt
Borgmester og Erhvervsrådsformand planter træer for erhvervsfremme. Nu med garanti for at indsatsen bærer frugt.

Sorø Kommune har gennem det seneste halve år gjort meget for at gøde jorden for et styrket erhvervsklima og et tættere samspil mellem virksomheder og kommune. Der er puttet frø i jorden, og der er lagt løg, som skal spire og blive til blomstrende netværk for virksomheder og iværksættere. Nu skal spaden stikkes en tand dybere i den soranske muld.

På onsdag kl. 12 vil borgmester Ivan Hansen og Erhvervsudviklingsrådets formand Mads Birk Kristoffersen fra Gefion nemlig plante to træer – et æbletræ og et blommetræ – som et symbol på Sorøs erhvervsklima, som skal vokse sig stort og smukt og bære masser af frugt.

Borgmester Ivan Hansen siger: ”Symbolikken er klar: Et godt erhvervsklima skal vandes og gødes, præcis lige som planter. Når erhvervslivet har gode livsbetingelser, så giver det vækst – og væksten bærer frugter, som kommer hele samfundet til gode.”

De to træer er udsmykningen fra Sorø Kommunes stand på den nyligt overståede industrimesse i Herning, hvor Sorø tiltrak sig opmærksomhed med en stand som fortalte historien om Sorøs fremragende beliggenhed hvad enten man som virksomhed ønsker at være tæt på hovedstadsområdet, trekantsområdet eller Öresund-regionen.

Hvor og hvornår?

Plant et træ for erhvervsudviklingen! Det sker på onsdag den 21. september kl. 12 på hjørnet af Kragelundsvej og Tangagervej i erhvervsområdet i Pedersborg Nord.