Endelig april! Nu står våren på spring og kulden må trække sig. Påsken er faldet tidligt i år, så kirkerne går en lidt rolig april i møde, indtil konfirmationerne begynder i slutningen af måneden.

I Dianalund Kirker starter den musikalske legestue igen, med Elsebeth Mie Nielsen, der er kirke/kultur-medarbejdervikar for Sine Godt, under Sines barsel. Som kirkesanger vikar byder de velkommen til Christina Lorenzen.
Kristian von Späth som har været vikar for Bo Depner, har fået et pastorat tæt på sin bopæl, og har derfor valgt at sige farvel. Heldigvis har Susanne Rousing sagt ja til at fortsætte som Bos vikar.

De faste aktiviteter fortsætter som de plejer med bl.a. “middag på tværs”, hvor alle er velkomne til at være med til nogle hyggelige timer med fællesspisning, “strikkecafé” med snak og hygge og “tirsdagscafé” hvor der bliver sunget en masse dejlige forårssange, samt budt på lidt at spise.

Hver onsdag er der pilgrimsvandring for alle der har lyst til at gå i et fællesskab.

Se mere på dianalundkirker.dk og find kirkerne på Facebook. Dianalundkirker består af Tersløse, Skellebjerg og Niløse Kirker. Derudover er der Filadelfia.

Foto: ABW