Knæk Cancer var en bragende succes på TV2 – også hos Frisør AcaPella

Assistent Trine Noer Petersen havde taget en velfortjent fridag – skulle man tro. Men Trine var alligevel taget på arbejde, helt frivilligt og stod fra kl. 8 til kl. 19 og klippede løs. Helt efter aftale med Bettina Nielsen, indehaver af begge saloner i Sorø og Fuglebjerg.img_4929

Trine havde for et par uger forinden skrevet på Frisør AcaPella’s facebook: Det jeg nok frygter aller mest i min hverdag er ikke længere krig og terror, men at miste mig selv eller værst af alt, at miste én af dem jeg elsker! 

Derfor er det vigtigste for mig i hverdagen at kunne gøre en forskel! Så lørdag d. 29. oktober 2016 bruger jeg en feriedag på arbejdet og har kun et formål!  SAMMEN med JER vil jeg hjertens gerne samle en masse penge ind til et fantastisk formål! #knækcancer vil igen fylde vores tv, hverdag og tanker hele uge 43, og jeg vil gøre ALT der står i min magt for at samle en masse penge ind! 

14826470_10209553464248124_685746037_n

Det lykkedes Trine. Hun indsamlede nemlig hele 10.515 kr. ind til Knæk Cancer. Hun var stolt, hun var glad, hun var TRÆT.  Bettina Nielsen, indehaver af begge saloner, er meget stolt af Trine: “Skønne skønne Trine – du er bare super sej og jeg er utrolig glad og stolt af dig.”

Dit Sorø håber Trine får en god søndag og ønsker hende stort tillykke med det flotte resultat i går.

 

 

 

 

 

Se videoen her: